sol grönatips.segrönatips.se husOm mig

Om mig och grönatips.se

Publicerad 2008-07-01
Sofia

Sofia heter jag och grönatips.se är min nya miljöblogg. Jag är väldigt miljöintresserad och ser det som en sport att genomföra små miljöprojekt. :)

Jag bor i Uppsala och driver ett eget litet företag, "IT av varje", som sysslar med bl a webbutveckling. Jobbar också deltid på universitet som lärarassistent på systemvetarprogrammets nya miljöinriktning. Drömmen är att få jobba med att utveckla hemsidor eller annan mjukvara för biologer. I höstas tog jag en magisterexamen i systemvetenskap med grön biologi som biämne. (Udda kombination, men det är det jag brinner för.)

Om grönatips.se

Tanken med grönatips.se är att jag ska kunna dela med mig av det jag lärt mig när jag testat olika miljöförbättringar. Mitt engagemang går i vågor och därför kommer bloggen att fyllas på därefter med nya tips.

Grönatips.se ligger på en webbserver som drivs med grön el och själv försöker jag att i möjligaste mån begränsa energiåtgången för min dator och det jag använder för att underhålla sajten. (Plattskärm, viloläge aktiverat, grendosa med avstängningsknapp, e-faktura från webbhotellet m m.) Tyvärr har jag än så länge inte haft råd att köpa en miljömärkt dator, så tills vidare kör jag på second hand.

Kontakta mig

Har du egna tips eller idéer som du vill dela med dig av? Använd formuläret nedan. :)

Stäng  Sofia 
Sofia

Spamskydd: Var är hunden?